Welkom in het digitale tijdperk!

De tijd van online zijn, online aanwezig zijn. 

Daarom is het erg belangrijk om onder andere een website te hebben, met daarbij een passende branding! Iets waar jij in een oogopslag laat zien waar jij voor gaat, staat en natuurlijk doet en verkoopt. 

Reclame maken voor jou producten of diensten doe je op de verschillende social media kanalen, de kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt. Zoals zo vaak gebeurd wordt er zo nu en dan iets geplaatst omdat het moet, hier zit totaal geen strategie achter. Terwijl juist die strategie zo belangrijk is om je doelen te bereiken.

Dat is toch wat je wil! Jou onderneming die er online van top tot teen goed uit zien in een mooie huisstijl die bij jou past. Daar ben ik voor!

Nettich

Het gezicht en de naam achter NETTICH ben ik: Ichelle Alberts, de persoon die jouw social media, branding en websites gaat laten shinen. 

Als social media expert ben ik er om jou en je bedrijf te helpen met het social mediaplannen. Met mijn specialisatie “branding” weet ik precies hoe ik dit bij jouw onderneming en website tot een succes moet maken! 

Samen kijken we wat het beste past bij jouw organisatie! 

Wat je nog niet van mij wist! 👩🏼‍💻

☆ Gek op bakken; van brood tot gebak
☆ Gek op dieren; heb zelf 2 hele lieve katten 
☆ Perfectionistisch, daarom moet ook alles nettich. 

Wat je van mij kan verwachten